Dozirne stanice

DOZIRNA STANICA DP

Upotreba:

Dozirna stanica se upotrebljava za vrlo precizno doziranje određenih količina neabrazivnih i nezapaljivih tečnosti.

Opis

Dozirna stanica DP sastoji se od dozirne posude, odgovarajućeg usisnog dela, kao i na vrhu montirane dozirne pumpe. Dozirna posuda ima na vrhu otvor za punjenje dozirnom tečnošću, koja se zatvara poklopcem s navojem. U slučaju kada je potrebno čišćenje, usisni deo se izvadi iz posude. U kompletu se nalaze još i dozirna cevčica dužine od 5 m i kabl za upravljanje dozirnom pumpom.

Detaljnije informacije:

Dozirna pumpa DČ - serije K

Opis:

Dozirna pumpa DČ se upotrebljava za doziranje neabrazivnih i nezapaljivih tečnosti. Postoji mogućnost upravljanja preko delioca ili multiplikatora impulsa, ulaz 4 – 20 mA, naponskog ulaza kao i spoljno digitalno upravljanje tajmerom.

Sinhronizacija mrežne frekvencije izvodi se radi ravnomernog snabdevanja magneta električnom energijom što ima za posledicu duži radni vek magneta.

Detaljnije informacije:

 

Dozirna pumpa DČ - serije KMS

Opis:

Dozirna pumpa DČ upotrebljava se za doziranje neabrazivnih i nezapaljivih tečnosti. Postoji mogućnost upravljanja preko delioca ili multiplikatora impulsa, ulaz 4 – 20 mA, naponskog ulaza kao i spoljno digitalno upravljanje tajmerom.

Sinhronizacija mre žne frekvencije izvodi se radi ravnomernog snabdevanja magneta električnom energijom što ima za posledicu preciznije doziranje i duži radni vek magneta. Pumpe mogu biti opremljene integralnim pH, redox ili hlornim upravljanjem.

Detaljnije informacije:

DOZIRNA POSUDA ODP

Upotreba:

Dozirna posuda kod obrade vode se upotrebljava za skladištenje tečnosti za doziranje. Dozirne posude mogu biti u kombinaciji sa dozirnim pumpama i usisnim delovima kao kompletne dozirne stanice DP. Dozirna posuda se sastoji od:

  • Providnog kučišta od polietilena, koje je otporno na udarce,
  • otvora za punjenje sa navojnim poklopcem (s mogućnošću zaključavanja- opcija),
  • ugrađenih unutrašnjih matica, za montažu pumpe i usisnog dela.

Detaljnije informacije: